Servicii

Admax Testing – Testare. Perfecționare. Succes.

Inovație în QA: Testăm Astăzi Tehnologia de Mâine

La Admax Testing, ne angajăm în inovație în QA, testând tehnologia de mâine pentru a pregăti produsele clienților noștri pentru viitor, stabilind standarde de excelență în industrie.

Testare Web - Admax Testing

Testare Web

Maximizați performanța site-ului dvs. cu serviciile noastre profesionale de testare web. Folosim Selenium Web Driver, GTMetrix și cele mai noi tehnologii pentru a asigura succesul digital.

Testare Aplicații Mobile Admax Testing

Testare Aplicații Mobile

Asigurați succesul aplicațiilor dvs. mobile cu Admax Testing. Testăm pe iOS și Android pentru a garanta funcționalitate, performanță și o experiență de utilizator impecabilă.

Testare API și Microservices

Testare API și Microservices

Garantați funcționalitatea impecabilă a API-urilor și microserviciilor dvs. cu Admax Testing. Utilizăm cele mai avansate instrumente pentru a asigura integrări fără erori.

Tehnici de Testare Admax Testing

Tehnici de Testare

Explorați tehnici de testare de vârf cu Admax Testing. De la testare manuală la automatizare, garantăm acoperire completă și detectarea timpurie a erorilor.

Ciclul de Viață al Testării Admax Testing

Ciclul de Viață al Testării

Perfecționăm fiecare etapă a ciclului de viață al testării la Admax Testing. De la analiza cerințelor la închiderea testării, asigurăm calitatea superioară a software-ului dvs.

Solicită detalii

Servicii: